Firmele Medist Grup

MEDIST Life Science face parte din grupul firmelor MEDIST alaturi de MEDIST Imaging si de MEDIST S.A., cunoscuta pe piata furnizorilor de echipamente medicale din Romania inca din 1994.


MEDIST Life Science deserveste universitati de medicina si farmacie, universitati veterinare, institute de cercetare si spitale, dar si centre medicale private, care au luat fiinta in mare numar in ultimii ani, pe intreg teritoriul tarii. Suntem atenti la nevoia de produse pentru activitatea propriu-zisa a acestor unitati si plusam atentia noastra si pe furnizarea de informatii de ultima ora de la producatorii cu care suntem in permanent contact, pentru a contribui astfel la cresterea calitatii proiectelor clientilor nostri. 

 

MISIUNE

Sa oferim cele mai avansate tehnologii necesare cercetarilor fundamentale si avansate, a performantelor medicale.

Suntem partenerul preferat al cercetatorilor din domeniul stiintelor vietii, al patologilor si specialistilor in diagnostic avansat  oferind produse si servicii profesioniste integrate de cea mai înalta calitate pentru diagnostic si cercetare.

 

VIZIUNE

Să transformăm colaborarea noastră în adevărate parteneriate de durată în domeniul cercetării ştiinţifice avansate şi al patologiei.

Ne angajăm să devenim partenerul ideal al celor pe care îi deservim (clienţi, angajaţi, acţionari, furnizori şi restul societăţii).

 

VALORI

Calitatea umană face diferenţa: suntem convinşi că echipa MEDIST LIFE SCIENCE este formata din oamenii cei mai talentaţi, înzestraţi şi competenţi. Fiecare dintre ei este hotărât să se perfecţioneze, să se sprijine unul pe celalalt şi să împărtăşească echipei din valorile proprii;

Responsabilitatea de a face ceea ce trebuie: dorinţa de a duce la bun la sfârşit tot ceea ce ne propunem, prin calitate şi valoare impunând noi standarde ;

Dedicare fata de clienţi: clienţii sunt esenţa existentei noastre şi contribuţia fiecărui membru al echipei MEDIST Life Science este decisiva în succesul clienţilor noştri;

Excelenta: excelenta în tot ceea ce facem pentru a ne îndeplini Misiunea.

 

 

CERTIFICARI

2008 a marcat obtinerea certificarii ISO 9001 pentru MEDIST Life Science. Astfel au fost ridicate standardele de calitate interna in activitatea tuturor departamentelor, cu garantia asigurarii unor servicii de calitate pentru clientii nostri, la nivelul standardelor mondiale.

 

Null 

 

Null